Plannen en ideeën

Sinds 2023 geef ik geen kruiden- en wildplukwandelingen meer. Na 15 jaar is het tijd voor verdieping en nieuwe wegen om mijn kennis te delen.

In de podcast met Lieve Galle werd mij weer duidelijk dat mijn hart bij het verhalen vertellen ligt. Een lieve vriendin noemde mij na het beluisteren en kruidenfilosoof, vond ik heel mooi gevonden!

Het uitgeven van mijn eigen kaarten en boeken slurpt bijna mijn hele tijd en energie, maar geeft mij een beginnend basisinkomen. Ik vind het prettig om zelf ook wat te verdienen aan mijn creaties, van tekenen en schrijven alleen kan ik niet bestaan. Het word nu wat veel in mijn eentje en ik begin langzaamaan met vrijwilligers en stagiaires en het inhuren van hulp. Door alles zo duurzaam en lokaal mogelijk te produceren blijven de investeringen telkens hoog, maar ben ik zo toch het blijst. Voor rijkdom ben ik nooit gegaan.

 

Heel graag wil ik weer meer verhalen en weetjes en wijsheden over planten delen, daar kom ik nu door tijdgebrek en andere focus niet aan toe. Een boek over krachtplanten en een over wierookkruiden, een kinderboek over wilde kruiden, een prentenboek over de seizoenen en jaargetijdenfeesten. Een boek/ podcast / vlog / jaaropleiding over botanische folklore. Wildeplanten zaden en kruiden in een mooie duurzame verpakking kunnen aanbieden.

 Ideeën zat. Ik zou dit het liefst allemaal willen doen en er is hier zeker behoefte aan. Waar heb JIJ behoefte aan? Als jij mocht kiezen wat ik creëer, wat zou dat zijn? Klik hiernaast aan wat je interessant vind en graag niet alles >>>>

Als jij ideeën hebt hoe ik tijd om te creëren kan vrijmaken of financieren, of als jij deel wilt uitmaken van mijn team, dan hoor ik het graag.

Lieve lentegroeten uit de Achterhoek van Tanja